Media

Μαρία Λόη: Η σεφ που «κέρδισε» τους Ομπάμα και Μπάιντεν μιλάει για τα μυστικά της επιτυχίας της

Η Μαρία Λόη αποτελεί μία από τις πιο επιτυχημένες Ελληνίδες σεφ που έχουν καταφέρει να διαπρέψουν στο εξωτερικό και να ξεχωρίσουν για τον επαγγελματισμό τους. Μετά από τη συγγραφή δεκάδων βιβλίων μαγειρικής και γαστρονομίας, μια σπουδαία πορεία στην τηλεόραση και το άνοιγμα ενός εστιατορίου στη Ναύπακτο, αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα και να ανοίξει το δικό της εστιατόριο στην Αμερική.

Η Μαρία Λόη μίλησε στο «Buongiorno» του Mega και αναφέρθηκε στην μεγάλη επιτυχία που σημειώνει στην Αμερική.

«Καταφέραμε μέσα σε έναν χρόνο να βραβευθούμε για την κουζίνα μας. Βραβευθήκαμε από του ATLAS ως η καλύτερη κουζίνα στον κόσμο. Το μαγαζί είναι μεταξύ 6ης και 7ης ΄λεωφόρου, στο κέντρο του Μανχάταν», ανέφερε η Μαρία Λόη.

«Το λάδι μας πήρε και αυτό βραβείο για το καλύτερο λάδι και πάει παντού. Όλα τα άλλα προϊόντα, έρχονται από την Ελλάδα καθημερινά, η φάβα, οι φακές. Όλα τα προϊόντα μας διαφημίζουν την Ελλάδα μας».

«Και στον Μπάιντεν και στον Ομπάμα άρεσαν τα γλυκά μας και το φαγητό μας. Η ελληνική κουζίνα βοηθά στην μακροζωία και είναι υγιεινή», συνέχισε.

www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Μαρία Αραμπατζή: «Ερχόταν όλη η μυρωδιά πάνω μου και ουσιαστικά κόντευα να λιποθυμήσω»

admin

Klavdia για Eurovision 2025: «Το τραγούδι μου “Αστερομάτα” μιλάει για ξεριζωμό και προσφυγιά»

admin

Η Ελένη Ράντου απαντά στην κριτική της Πόπης Διαμαντάκου: «Περισσότερο γελάω παρά στεναχωριέμαι»

admin

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies